Nu er wat  meer mogelijk is , moeten de vacatures weer opgevuld worden, voor de seizoensgebonden bedrijven denkend aan de recreatie, musea en evenementenbranche, maar ook de dienstverlenende ondernemers zitten te springen om personeel, meer dan 35000 werkzoekenden zijn benieuwd naar uw vacature de vacaturekrant is dan ook een populairste medium voor de Regio.

Al meer dan 15 jaar brengen we werkgevers en werkzoekenden bij elkaar , door de Vacaturekrant huis aan huis te bezorgen.

Op initiatief van Maaike Basting-Kok, eigenaresse van Camping Zonneweeld  hebben we besloten om voor regio Zeeuws Vlaanderen de Vacaturekrant te gaan uitbrengen. Reden is dat is de hele regio er een groot tekort aan personeel is. Het beoogde effect is dan ook de krachten te bundelen en alle vacature’s in 1 overzichtelijke krant te presenteren. Mevrouw Basting zal dan ook de voorpagina schrijven, in samenwerking met KHN en het Scalda College  en daarbij in gaan op de lokale problematiek en met name de kansen die de werkgevers kunnen bieden aan hun personeel, denk daarbij ook aan goede arbeidsvoorwaarden, carriere mogelijkheden etc.

Uitgever: Comgroep
Doelgroep: Werkzoekende
Technische formaat:  A-3 tabloid formaat, volledig in full color,  rotatie offset
Verspreiding: Zeeuws Vlaanderen
Lezersbereik : 115.000

Voor meer informatie kunt u bellen met onze sales afdeling: 0591-238335